De Vreedzame School

купить курительные миксы Первоуральск Wij werken met de principes van De Vreedzame School. De Vreedzame school is een compleet programma voor basisscholen voor sociale competentie en democratisch burgerschap.

Купить Беленький Сальск

http://www.lanehunters.com/cometrue/redirekti-dlya-spama.html Button_demarimba_over

source link

Oudervereniging

source url Klik hier naar de website van oudervereniging "De Marimba" te gaan

follow link

enter site Button_demarimba_over

Stichting LeerKRACHT.

dash на Ripple Een geweldige school herken je niet alleen aan leerling-resultaten, maar vooral ook aan de schoolcultuur en kwaliteit van de leraren. Daarom is onze school aangesloten bij Stichting LeerKRACHT.Button_demarimba_over

http://chernenkaya.com.ua/converse/kak-gotovyat-metamfetamin.html De Medezeggenschapsraad is bevoegd om alle zaken die de school betreffen, te bespreken. Zij doet voorstellen over schoolaangelegenheden aan het bestuur en/of directie en maakt haar standpunt kenbaar. Het is dan ook van groot belang, dat uw (eventuele) vragen en problemen wat betreft de school daadwerkelijk terechtkomen, waar zij thuis horen: bij de M.R. De M.R. bestaat uit vier gekozen ouders en vier gekozen teamleden. De directeur is bij sommige vergadering aanwezig en heeft een adviserende stem. De M.R. vergadert minimaal 6 keer per schooljaar. Er kunnen zich situaties voordoen dat het wenselijk is de M.R. vaker bijeen te roepen.

Лукоянов купить Кока  

go to link Tijdens de vergaderingen van de MR kan in principe elk onderwerp dat de school, de leerlingen en het onderwijs aangaat aan bod komen. Bijvoorbeeld zaken die met de kwaliteit van de school te maken hebben; dergelijke onderwerpen komen eigenlijk elke vergadering wel naar voren. Zoals het toetsbeleid en de schoolprestaties bij het CITO tijdens de laatste vergadering. Als u als ouders of verzorgers iets heeft waarvan u vindt dat de MR het moet bespreken dan kan dat natuurlijk ook. Daar zijn we per slot van rekening voor!

купить Герасим Тюмень
Het is wel goed om te weten dat niet elk onderwerp of probleem ook op korte termijn opgelost kan worden. Er komen bijvoorbeeld geregeld vragen (en bezorgde verhalen) bij de MR die te maken hebben met de veiligheid van de kinderen in en om de school. Dat kan te maken hebben met bv. de verkeerssituatie i.v.m. bouwverkeer, maar ook andere incidenten in de buurt houden de gemoederen op het schoolplein bezig. Zorgen van ouders op dat terrein worden altijd serieus besproken, zowel door de leerkrachten binnen het team, als door de MR (en met de directeur). Veel zaken liggen echter in eerste instantie op het bordje van andere instanties: wijkbeheer, politie, gemeente. De school kan wel een belangrijke signalerende functie vervullen en naar aanleiding van de laatste vergadering hebben we besloten dat het onderwerp 'Veiligheid in en om School' een standaard agenda onderwerp wordt tijdens onze vergaderingen.

http://swan-city-daiphuoc.com/dodge/osnovi-gidroponiki-dlya-nachinayushih.html
Tenslotte is de MR er ook voor de leerkrachten. Laten we niet vergeten onderwijs mensenwerk is en dat de kwaliteit ervan staat of valt bij de betrokkenheid en inzet van de juffen en meesters!

go to site
Heeft u vragen, dan kunt u ons altijd aanspreken op school, per telefoon
(contactpagina) of via een briefje in de MR postbus.

http://p.nakuruhospice.org/advance/spays-v-lakinske.html  

http://giamsatmanglan.banquyenphanmem.com/cock/kupit-hanka-shimanovsk.html De notulen van de medezeggenschapsraad kunt u hier downloaden.

http://www.bezendo.com/idleness/kupit-zakladki-metadon-v-karacheve.html Designed by www.com-unicate.nl.