Medezeggenschapsraad

De Vreedzame School

click Wij werken met de principes van De Vreedzame School. De Vreedzame school is een compleet programma voor basisscholen voor sociale competentie en democratisch burgerschap.

http://www.gls.blinkbeta.com/confession/narkomaniya.html

http://www.abroiler.ru/pound/kupit-konoplya-sebezh.html Button_demarimba_over

http://www.xn----7sbsjqggeikr4a.xn--p1ai/liberation/kupit-skorost-inza.html

Stichting LeerKRACHT.

click Een geweldige school herken je niet alleen aan leerling-resultaten, maar vooral ook aan de schoolcultuur en kwaliteit van de leraren. Daarom is onze school aangesloten bij Stichting LeerKRACHT.Button_demarimba_over

http://podushki.sozdaniesajtov.ru/couple/dostup-k-saytu-ogranichen.html

go site Het laatste schooljaar van de basisschool is altijd bijzonder. In groep 8 vind je alles terug wat je door de andere jaren heen ook bent tegen gekomen maar…….

http://bilgehantuzcu.com.tr/undergo/kupit-vint-hotkovo.html

see url In de herfstperiode doen de kinderen de Waterlandse Overstap, deze toets bepaalt, samen met het schooladvies, de richting die uw kind op gaat na de basisschoolperiode. In januari vinden de gesprekken plaats omtrent het definitieve advies en kunnen de kinderen met hun ouders op zoek gaan naar een geschikte school voor het Voortgezet Onderwijs.

http://rrsoluciones.com/loyalty/kupitspays-rossip-v-krasnoyarske.html

go to link Steeds terugkerende thema’s in groep 8 zijn: De Tweede Wereldoorlog (we gaan een dag Amsterdam in binnen dit thema) en seksuele voorlichting (zelfbeeld, puberteit, gevoelens, voortplanting etc .)

http://anchorfellowship.net/locate/sol-v-zaozerske.html Natuurlijk kiezen we ieder jaar weer een spetterende musical uit die de kinderen opvoeren voor hun ouders en de kinderen van de school als afscheidscadeau. Voor ieder kind is er wat wils, zang, dans, decor, toneel en techniek  komen hierin aan bod.

курение мефедрона In groep 8 gaan we 3 dagen (2 nachten) op kamp naar Egmond – Binnen, waar we in een prachtige kampeerboerderij verblijven met een gigantisch veld en een spannend bos voor diverse activiteiten. We gaan hier op de fiets naartoe zodat we ook uitstapjes kunnen maken naar het strand en het centrum van Egmond.

Закладки марки в Пионерском De kinderen verlaten de basisschool met een prachtig diploma. Succes verzekerd voor de verdere toekomst.

click Copyright © 2015. All Rights Reserved.

go site Designed by www.com-unicate.nl.