Medezeggenschapsraad

http://xn----7sbaf9a6brd9fua.xn--p1ai/verb/kupit-metod-harovsk.html Klik hier voor informatie van de medezeggenschapsraad van "De Marimba"

source site

go here Button_demarimba_over

follow link

De Vreedzame School

http://stylerealestateltd.com/collective/kristali-v-mineralnom-vode.html Wij werken met de principes van De Vreedzame School. De Vreedzame school is een compleet programma voor basisscholen voor sociale competentie en democratisch burgerschap.

http://alanyaperdeyikama.net/mockery/kupit-sk-krist-belie-manturovo.html

http://okholbrook.com/innumerable/kupit-zakladki-shishki-ak47-v-siktivkare.html Button_demarimba_over

source site

Oudervereniging

Stichting LeerKRACHT.

Кобрин купить иней Een geweldige school herken je niet alleen aan leerling-resultaten, maar vooral ook aan de schoolcultuur en kwaliteit van de leraren. Daarom is onze school aangesloten bij Stichting LeerKRACHT.Button_demarimba_over

follow link

http://dearteenyb.com/sanction/sol-v-velikom-luki-1.html In groep 6 werken we gedifferentieerd bij de vakken taal, spelling en rekenen; d.w.z. dat de kinderen ieder op hun eigen niveau de lesstof aangeboden krijgen en verwerken.

http://thedeanslist.xyz/reluctance/marihuana-lishenie.html

click here Doordat kinderen steeds meer zelfstandig werken kunnen ze op eigen tempo aandacht besteden aan de verschillende vakken.  Leerlingen die een extra uitdaging aankunnen, gaan aan de slag met levelwerk: ze krijgen i.p.v. sommige te maken reguliere opdrachten van taal en rekenen, ander werk.

Спайс россыпь в Бирюче Alle kinderen werken met een weektaak. Dit houdt in dat de kinderen aan het begin van de week hun taken noteren (rekenen, taal, spelling, begrijpend lezen, aardrijkskunde, geschiedenis, natuur en ander werk). Gedurende de week werken alle kinderen werken aan hun taken. Door de taken af te kleuren houden ze bij wat ze hebben gemaakt. De taken en de werkhouding worden aan het eind van de week geëvalueerd met de leerkracht.

http://www.ubb.web.tr/immutable/kupit-skorost-v-gulkevichi.html Op de weektaak kunnen de kinderen zien uit welke activiteiten ze kunnen kiezen als ze klaar zijn met het afgesproken werk. Deze activiteiten kunnen vaak zelfstandig worden gedaan. Op deze manier krijgen de kinderen steeds meer eigen verantwoordelijkheid.
Door middel van de Vreedzame school, beeldende vorming en muziek zorgen we ervoor dat het harde werken wordt afgewisseld met  gezellige activiteiten die het naar school gaan nóg prettiger maken. Daarnaast besteden we natuurlijk ruimschoots aandacht aan feesten als Sinterklaas, Kerst, Carnaval en Pasen.

купить Бутик Орск Wij gaan er met de kinderen weer een heel fijn, gezellig en zeker ook leerzaam jaar van maken.

source site Designed by www.com-unicate.nl.